joi, 31 martie 2011

"Fericirea de a trăi"

Astăzi a avut loc cea de a II-a conferinţă din ciclul conferinţelor pascale "Între lumina lui Hristos şi lumina lumii" organizate de A.T.O.R Dorohoi. Invitat la această conferinţă a fost pr. Bogdan Frăsilă, preot misionar în protopopiatul Roznov. Tema acestei conferinţe a fost "Fericirea de a trăi".

În pauza acestei conferinţe grupa de teatru a filialei A.T.O.R Botoşani a prezentat o mică scenetă cu titlul "Iertarea" care a fost, de asemenea, apreciată de tinerii din sală.

Tot la această conferinţă au fost afişate, într-o mică expoziţie pe holul sălii teatrului, fotografiile participanţilor la concursul foto "Chipul mamei" organizat de ATOR Dorohoi, alături de o mică expoziţie de lucrări în tehnica quilling cu tema "Flori de primavăra".
Locul I la concursul foto a fost câştigat de Căpraru Magda clasa a X-a, Colegiul Naţional ''A. T. Laurian'' Botoşani;
Locul II: Babii Alexandra ,clasa a X-a, Colegiul Naţional ''A. T. Laurian'' Botoşani;
Locul III: Mandache Alexandra, clasa a X-a, Colegiul Naţional "G. Ghica" Dorohoi;
Premiile vor fi trimise la câştigători. Îi felicităm pe toţi participanţii şi îi încurajăm pe viitor să mai participe la alte concursuri de acest gen.

Puteţi asculta conferinţa accesând link-urile de mai jos:

Pr.Bogdan Frasila - Fericirea de a trai 1

Pr. Bogdan Frasila - Fericirea de a trai 2


3 comentarii:

  1. Doamne ajuta!Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe perintele Bogdan,un om minunat care ne-a adus bucuria si cu adevarat fericirea de a trai .Domnul sa ne ajute in continuare sa traim clipe minunate alaturi de oameni minunati?Ancuta

    RăspundețiȘtergere
  2. Parintele Bogdan e un om minunat, lucreaza de multi ani cu copii si cu tinerii cu atata pasiune si daruinta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este adevarat ca Pr. Bogdan este un exemplu viu pentru tineri si pentru comunitate in general. Sa-l binecuvanteze Dumnezeu cu ani multi de indrumare, cu sanatate!

    RăspundețiȘtergere