marți, 6 septembrie 2011

ATOR Dorohoi – un nou inceputAstazi 6 septembrie 2011 a avut loc o noua intalnire a Asociatiei Tinerilor Ortodocsi din Dorohoi. Au participat 15 tineri membri mai vechi ai asociatiei dar li s-au alaturat si noi membri dornici sa faca parte din aceasta asociatie.

Intalnirea a debuutat cu o scurta rugaciune : Paraclisul Sf. Ier. Nicolae ocrotitorul ATOR Dorohoi care a fost rostita de catre toti cei prezenti fiecare recitand cate o cantare din canon. Dupa terminarea rugaciunii grupul de tineri impreuna cu Pr Apetrei Ionut , Pr Soptica Ciprian si domnul profesor Gireada Tiberiu au facut un joculet pe grupe din care au inteles cu totii cat de importanta este COMUNICAREA. Tot astazi am stabilit cateva activitati cu care vom incepe intalnirile tinerilor Ator din noul an scolar 2011-2012 printre care : Seara de rugaciune, Activitatea sportiva, Seara de film si pizza. Totodata s-au stabilit si cateva reguli care sa primeze la intalnirile Ator Dorohoi (tinuta decenta, punctualitatea etc)

Ca proiecte pentru aceasta toamna Ator Dorohoi isi porpune oraganizarea unei tabere la Vorona pentru tinerii din Dorohoi, reactualizarea site-ului Ator Dorohoi , intanirea in fiecare joi la orele 17 la sediul Protopopiatului Dorohoi .

Urmatoarea intalnire ATOR va avea loc pe 15 septembrie la ora 17.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu