luni, 2 iulie 2012

Lansarea saitului oficial al Parohiei Satu Nou

Luni, 2 iulie 2012, a fost lansat saitul oficial al Parohiei "Nasterea Maicii Domnului" Satu Nou Dorohoi: http://satunou.iasi.mmb.ro/  .
Saitul, componentă a unui proiect mult mai amplu dezvoltat de Sectorul Cultural şi Comunicaţii Media al Arhipiscopiei Iaşilor prin Doxologia Media, se doreşte a fi o imagine fidelă şi în timp real a vieţii parohiale, o sursă de informare, de conservare a valorilor locale, dar şi un mod de socializare. Astfel, în structura acestuia se vor regăsi ştiri şi informaţii de interes, monografii, imagini, calendarul zilei, rugăciuni, acatiste etc.

De asemenea, puteţi asculta zilnic programele şi slujbele transmise de Radio Doxologia. În plus ne puteţi trimite oricând întrebările, comentariile şi sugestiile dumneavoastră, completând formularul de contact.
„Rețeaua de saituri pentru parohii şi mănăstiri” urmărește atât crearea unui set de saituri care să corespundă nevoilor de comunicare ale parohiilor, cât și interconectarea acestora într-o structură de tip „rețea de socializare”. În acest mod, rețeaua va avea un plus de dinamism și va oferi o imagine „în timp real” a vieții parohiale din Arhiepiscopia Iașilor. În plus, saiturile oferite parohiilor au titlu gratuit și nu presupun costuri anuale de mentenanță, fiind întreținute și dezvoltate de Doxologia Media.
Proiectul „Rețeaua de saituri pentru parohii și mănăstiri” a fost demarat în toamna anului 2011 cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei și vizează dezvoltarea în primă fază a unei rețele de saituri interconectate dedicate parohiilor din Arhiepiscopia Iaşilor, apoi dezvoltarea unei alte reţele pentru mănăstiri, cele două fiind, la final, de asemenea, interconectate. La final, reţeaua va cuprinde peste 1300 de saituri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu