joi, 14 octombrie 2010

Doxologia.ro - Un nou site foarte folositor

Portalul Doxologia.ro este un site realizat de Arhiepiscopia Iașilor cu binecuvîntarea Înaltpreasfințitului Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei. Fidel Sfintei Scripturi și Sfintei Tradiții ale Bisericii Ortodoxe, dar și cu deschidere spre noutate, se adresează tuturor celor ce vor să descopere tezaurul Bisericii Ortodoxe sau caută o îndrumare pentru viața lor.

Scopul portalului este de a realiza cu ajutorul cititorilor, un site ortodox în care să se cumuleze coerent și sintetic o bibliotecă multi-media cuprinzătoare, un forum cultural, o bază de date misionară, teologică, patristică, canonică, liturgică, un centru de comunicare și de consiliere, o arhivă a studiilor și articolelor revistelor Bisericii, precum și conferințe, cuvinte folositoare, tratate patristice, comentarii ale Scripturii, muzică religioasă, știri ortodoxe și creștine, pagini dedicate mănăstirilor și parohiilor Arhiepiscopiei Iașilor. Portalul devine astfel locul de întâlnire al Bisericii cu membrii săi și a creștinilor între ei, doritori de a pricepe și de a aprofunda lumina care izvorăște din Dumnezeu și se dăruiește prin Biserică tuturor oamenilor.

Suntem deschiși oricăror contribuții, materiale, comentarii, care ar putea să îmbogățească această aulă creștin ortodoxă, în care oameni iubitori de Dumnezeu pot dărui și primi lumină din lumina lui Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu