vineri, 11 decembrie 2009

Seria Conferințe în Postul Crăciunului
(2009, a 3-a conferință)

"Tinerețea între vis și deziluzie"
Ieromonah Hrisostom Rădășanu
Dorohoi, 10 decembrie 2009

Ieri, 10 decembrie 2010, a avut loc a-III-a conferinta din Postului Craciunului la care a participat ca invitat Parintele Ieromonah Hrisostom Radasanu. Tema conferintei a fost "Tineretea intre vis si deziluzie" si a starnit multe intrebari in randul tinerilor prezenti in numar din ce in ce mai mare la aceste serate duhovnicesti.
Părintele Hrisostom Rădăşanu s-a născut pe 28 iunie 1980 la Timişoara (numele de botez Cristian). Între aniii 1994-1999 a urmat Seminarul Teologic “Veniamin Costachi” de la Mânăstirea Neamţ; între 1999-2003: a urmat Facultatea de Teologie Ortodoxă “Dumitru Stăniloae” din Iaşi – secţia pastorală; 2003-2004: Graduate School of Ecumenical Studies – Ecumenical Inst. at Bossey; 2004-2005: urmează masterul la Facultatea de Teologie din Iaşi, secţia sistematica-biblica.
Între 1999-2004 a lucrat la radio Trinitas, iar în perioada iulie-octombrie 2004 a fost redactor şef al postului Radio Trinitas.
Din octombrie 2004 vine ca preparator la Catedra de Teologie Morală şi Spiritualitate Ortodoxă din cadrul Facultăţii de Teologie din Iaşi. A scris peste 40 de studii şi articole în Analele ştiinţifice al U.A.I.C., în Lumina, Îndreptătorul credinţei, Ideea Creştină, Lumea Ieşeanului.
Viaţa monahală a început-o la mânăstirea Sihastria Putnei în anul 2006, fiind hirotonit mai târziu ierodiacon, iar mai apoi ieromonah. După întronizarea IPS Teofan ca mitropolit al Moldovei şi Bucovinei este numit consilier mitropolitan pe probleme de invatamant.
Ne cerem scuze pentru primele 2 minute din prima parte a conferintei deoarece au calitatea sunetului mai slaba.


Ier. Hrisostom Radasanu 1 - Conferinte Craciun
Asculta mai multe audio Evenimente


Ier. Hrisostom Radasanu 2 - Conferinte Craciun
Asculta mai multe audio Evenimente


Ier. Hrisostom Radasanu 3 - Conferinte Craciun
Asculta mai multe audio Evenimente


Ier. Hrisostom Radasanu 4 - Conferinte Craciun
Asculta mai multe audio Evenimente


Ier. Hrisostom Radasanu 5 - Conferinte Craciun
Asculta mai multe audio Evenimente

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu